lördag, december 19, 2009

En FBK-snopp?!

Hur går det då på semestern? Har hon drunknat i poolen? Blivit uppäten av hajar? Eller är det så att semesterlugnet äntligen infunnit sig? Nja, ingenting stämmer väl till hundra procent. Var inne på jobbmailen senast igår men vad kan man begära?!
Jobbar i alla fall på brännan i maklig takt i sällskap av poolen och Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Vädret är skönt. Ibland blåser det lite kallt och ibland dyker det upp moln som är i vägen för värmen men vad gör det? Så länge det inte är minusgrader och snöstorm är jag nöjd.

I torsdags var vi nere vid stranden och gick förbi nudiststranden. Inget märkvärdigt egentligen men efter detta har samtalet gått hett kring små snoppar och hängbröst. Det är ju en omöjlighet att återge det galna samtalet i detalj men lite citat nedtecknade i mitt minne ska ni allt få...

Maggan:
- Såg du Marianne?! Snoppen var alldeles lila!!!

Marianne:
- Vi får ta lite kort så kan vi göra vår egen snoppkalender... och så kan vi ha han med lila snoppen när det är slutspelet i hockey. En FBK-snopp! (reds. anm. Mamma har inte koll på att FBK bytt färg på tröjorna).

Roger:
- Nämen har ni sett! Hon har en död fladdermus mellan benen!

Maggan:
- Jamen en såå liten snopp kan man ju inte ha? Det måste ju vara nått fel. Den är säkert inte äkta. Könsbyte!?


Nu är det dags för poolen igen. Hårt liv! Återkommer med fler knäppa citat när tillfälle ges.

Inga kommentarer: