onsdag, september 16, 2009

Anna Anka och Tvärtomspråket

På tal om det här med att ha hemmaman, alternativt vara man på 50-talet. Det optimala är uppenbarligen att vara rik man i USA idag. Kära Anna Anka tycker precis som jag - på tvärtomspråket.

Några smakprov:

"Det var så skönt att komma till ett land där män vet hur man beter sig mot en kvinna. Här tar männen hand om allt det ekonomiska, allt annat är en förolämpning mot både kvinnan och mannen i förhållandet."

"Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer."

"I gengäld får de kvinnor med stil. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen."



Vad säger man om detta? Ingenting tror jag och är väldigt tacksam över att vi alla är olika och att det måste få vara okej. (och lite för att det är en hel Atlant mellan mig och människan)

1 kommentar:

Karin sa...

herregud Anna Anka! vilket psyko alltså!