fredag, mars 19, 2010

Hotellet

Det är lite märkligt men jag har bott längre på detta hotellrum än i mitt nya hem. Det kommer bli en viss kontrast när jag är tillbaka i verkligheten för livet som hotellgäst är en dans på rosor. I alla fall om man bor på ett trevligt hotell. Vilket vi gör i allra högsta grad.
Vad sägs om att du lämnar rummet med obäddad säng, handdukar och morgonrock på golvet nånstans. Kläder i en stackars hög och ett badrum i oordning. När du kommer hem på kvällen ser allt exakt likadant ut som det gjorde när du hem dagen innan. Sängen bäddad, morgonrocken upphängd, handdukar utbytta och kläder och badrum i ordning. Till och med fjärrkontrollen ligger på exakt samma ställe varje kväll.


Om du känner för en mysig frukost i sängen istället för på väg till jobbet hänger du ut en liten lapp på dörren och nästa dag kör en herre in ett vackert dukat bord med ljuvlig frukost som du äter i den sköna sängen i sällskap av TV:n eller tidningen. Var inte orolig för smulor i sängen eftersom det är nybäddat när du kommer hem.


Kläder har ju dessvärre en förmåga att bli skitiga när de används. Det händer ju såklart även om man bor på hotell. Skillnaden är att på hotell kan man lägga allt i en påse som man lämnar på rummet när man går till jobbet och när man kommer hem har den där påsen förvandlats till en inplastad hög med nytvättade kläder. Magi!


Enda kruxet är ju att det kostar en mindre förmögenhet... visste att det fanns en hake.

1 kommentar:

LISBETH sa...

Låter bra. Kanske en möjlighet för Kalle att tjäna en del extra på din nya affärsidé.