måndag, december 29, 2008

JVM Ottawa


Precis hemkommen ifrån den fula huvudstaden och hockeymatchen mellan Sverige och Slovakien. Vi hade bra platser i ena kurvan och såg två av Sveriges mål på nära håll. Det var inget jättetryck i arenan som förövrigt var lite skumt byggd men det var väldigt kul ändå. Är ju inget hockeyproffs direkt men nog är jag en expert när jag sitter där på läktaren och svär när de passar fel...

Wikegård är ju en s k riktig hockeyexpert och tyvärr kunde jag ju inte njuta av Chris och hans kommentering men enligt Orre var två av kvällens höjdarcitat dessa:

"Ska de stoppa den där pucken på blålinjen ska tänderna stå som ett snö ras i halsen på honom, det ska vara stenhårt hela tiden, det går inte att fjutta ut pucken..."


"Dick Axelsson tillhör ju inte begåvningsreserven direkt, han kan inte ha några höga studieskulder. Han är för korkad helt enkelt."



Träffade också mina kära kollegor Teamleadern (numer en skäggis), Dolken & Marie. Var inne i OB-bussen och tittade lite men glömde ta bilder (Sorry Orre och alla andra nördvänner).
Kompenserar det med lite bilder på Rogers TV...


Hur gick det då? Jodå, Sverige vann med 3-1 :)

Inga kommentarer: